Pijnbestrijding

Pijn is een waarschuwing. Iets klopt er niet. Als jij pijn ervaart dan moet je daar je aandacht heen brengen zodat je er wat aan kan doen. Het heeft een duidelijke functie. Dat is belangrijk om te beseffen want zeker met hypnose kan je dingen gaan doen die dan niet goed zijn.

 

Met hypnose kan je namelijk de pijn verdoven of zelfs uitschakelen. Het signaal komt uit het brein vandaan en met hypnose kan je dat als het ware onderscheppen en afleiden zodat iemand niets voelt. Je kan je voorstellen dat dat niet altijd handig is. Bij een migraine is het prima om de pijn uit te schakelen zodat je weer kan functioneren. Bij een hersentumor natuurlijk niet en hoe weet je of het goed is om te verdoven of niet…

Daarom vragen we toch dat er eerst al een heel traject is afgelegd bij de huisarts en specialisten zodat we kunnen uitsluiten dat er iets ernstigs aan de hand is waardoor die pijnprikkel er is. We willen niet iets gaan verdoven wat juist een signaal is om direct actie te ondernemen! De therapeuten van Team Trill's zijn uiterst voorzichtig hiermee en zeer specifiek in het geven van suggesties en instructies.

Wanneer jij met pijn zit dan kan je een afspraak maken met een therapeut van Team Trill's om te kijken wat wij voor jou kunnen doen.
Je wordt persoonlijke en individueel begeleid, pijnbestrijding is meestal niet in 1 sessie op te lossen, het hangt af van persoon tot persoon.

 

We  werken 3 verschillende manieren.

1ste manier: is een intakegesprek waarin de therapeut samen met jou kijkt wat er voor jou mogelijk is, als we je niet kunnen helpen laten we je niet met lege handen naar huis gaan, maar krijg je een audio op uw maat gemaakt om de pijn draaglijker te maken. Die wordt u dan later toegestuurd.
Als we je wel verder kunnen helpen wordt er gekeken welke hypnose methode voor jou het beste is en wordt er een sessie ingepland. Dit kan 1 sessie zijn maar ook meerdere, hangt af van persoon tot persoon.

 

2de manier: We leren je technieken aan waar je thuis mee aan de slag kan, 'tools' die we je geven in hypnose om je pijn te behandelen. Dit kan niet in 1 sessie, kan 3 sessies voor nodig zijn

 

3de manier wordt enkel gegeven door therapeute Mieke Spanhove, persoonlijke en individuele workshop 'zelfhypnose pijn leren beheersen.'
Dit is de manier hoe Mieke zelf alles toe past, zoals bvb een tandartsbezoek waar zij helemaal geen verdoving voor nodig heeft om een tand te laten trekken of op te laten vullen.
Hierin leer hoe je zelf je pijn kan verhelpen ten alle tijde en nog veel meer. Dit kan echt je leven volledig veranderen.

Trajecten op maat

1ste manier

Intakegesprek

​deze formule omvat

Een intakegesprek

 

op maat gemaakte audio

 

 

50 Euro

vervolg

Hypnosesessie

150 Euro

2de manier

'Tools in Hypnose'

We leren je technieken aan waar je thuis mee aan de slag kan, 'tools' die we je geven in hypnose om je pijn te behandelen.

 

 

Deze formule omvat

sessie Tools in Hypnose

150 Euro

Opvolgsessie

125 Euro

Individuele workshop

Deze sessies wordt enkel gegeven door
therapeute Mieke Spanhove persoonljjk in de individuele workshop 'zelfhypnose pijn leren beheersen'
Je leert hoe Mieke zelf alles toe past zoals een tandartsbezoek zonder verdoving. Hier leer je zelf je pijn verhelpen ten alle tijde en nog veel meer. Dit zal echt je leven volledig veranderen.

 

deze formule omvat

Individuele workshop

 

 

350 Euro

Bel voor een afspraak of meer info 0474 / 71 43 88

mailen kun je naar trillshypnose@gmail.com

 

Indien je meer wil weten over onze workshops klik dan hier

Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Wij garanderen gebruikmakend van de allerbeste service van de voor handen zijnde informatie en de meeste geschikte hypnosetechieken voor jouw situatie. Hypnose en hyponotherapie zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen maar wel op te informeren, educeren en motiveren. Deze zullen helpen om naar je beste potentieel te leven en zullen je begeleiden om effectiever te zijn in het helpen van jezelf.

Trill's

Sijslostraat 157

8020 Waardamme

0474/ 71 43 88

© Copyrights by Team Trill's 2020 - algemene voorwaarden