Burn-out en depressie

Burn-out krijg je vooral omdat je de tekens negeert, er is altijd iets dat ertoe leid, bvb werk, een gebeurtenis, scheiding enzovoort...
Een burn-out legt ook heel je lichaam 'plat' alsof je lichaam zelf STOP zegt. Met een burn-out kan je geen maanden rondlopen, stop is stop.

 

Depressie kun je blijven mee rondlopen maar dat trekt uw humeur, weerstand, energie en kracht naar beneden, je hebt het gevoel dat je niks meer zelf in de hand hebt, zodat je continue bezig bent met negatieve gedachten over jezelf. We kunnen hier een hele uitleg bijschrijven maar het hangt echt af van persoon tot persoon.


Door een burn-out of depressie voel je ook het geluk niet meer aan. Door lang in deze situatie te blijven ontneem je jezelf en je directe omgeving heel veel. Je kan burn-out en depressie vergelijken met een GPS die zijn weg kwijt is. Hypnose brengt je terug bij de instelling van jouw 'GPS' het kan in 1 of meerdere sessies opgelost worden, het zelfs heel eenvoudig op te lossen. Hierna voel je je fantastisch en het geluk lacht je terug toe.

 

Bij Team Trill's wordt je individueel en persoonlijk begeleid door een van onze therapeuten, want na zo een sessie veranderd je leven direct. Je kan je dus wel voorstellen als jij al zoveel jaren met een depressie of burn-out kampt, en dat je je plots na 1 sessie goed voelt, dat er best nog moet gewerkt worden hoe jij  en je directe omgeving daarmee om kan gaan. 

 

Ook daar kunnen we een gezinssessie voor aanbieden om leren om te gaan met de nieuwe situatie, dat is niet in ieder geval nodig maar het kan wel voorvallen, dus ook hiermee kan je terecht bij een therapeut van Team Trill's. Hieronder ook een link naar onze workshop zelfhypnose en loslaten, deze 2 kunnen ook van toepassing zijn voor u, maar die keuze is uiteraard aan uzelf.

Trajecten op maat

Je wordt individueel en persoonlijk begeleid
door een van onze therapeuten

 

 

Deze formule omvat

1 sessie depressie of burn-out

 

 

125 Euro

Je wordt individueel en persoonlijk begeleid
door een van onze therapeuten

 

 

Deze formule omvat

1 sessie gezin

 

 

170 Euro

Bel voor een afspraak of meer info 0474 / 71 43 88

mailen kun je naar trillshypnose@gmail.com

 

Indien je meer wil weten over onze workshops klik dan hier

Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Wij garanderen gebruikmakend van de allerbeste service van de voor handen zijnde informatie en de meeste geschikte hypnosetechieken voor jouw situatie. Hypnose en hyponotherapie zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen maar wel op te informeren, educeren en motiveren. Deze zullen helpen om naar je beste potentieel te leven en zullen je begeleiden om effectiever te zijn in het helpen van jezelf.

Trill's

Sijslostraat 157

8020 Waardamme

0474/ 71 43 88

© Copyrights by Team Trill's 2020 - algemene voorwaarden